RETOUREN

Aanmelden
Het kan helaas gebeuren dat een product niet helemaal is wat je in gedachte had. Het is mogelijk om je bestelling retour te sturen. Meld als eerst je retour aan door een mail te sturen naar info@cavetown.nl. Vermeld in de mail in ieder geval:
– je naam;
– ordernummer;
– product;
– reden van retour.

Retourneren
Je kunt het product vervolgens (op eigen kosten) retourneren naar het adres wat door ons zal worden gegeven.

LET OP: Vergeet niet de pakbon of een kopie daarvan bij je retourzending toe te voegen!

Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen te hebben ontvangen. De retourzending is altijd het risico van de verzender. CaveTown is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Bij ontvangst worden de geretourneerde producten gecontroleerd. Je krijgt een e-mailbevestiging wanneer wij jouw retour hebben ontvangen. Indien de producten op de juist wijze zijn geretourneerd zullen we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Retourneringsvoorwaarden
Voor het retourneren gelden een aantal regels:
– Het artikel compleet is
– in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – orginele staat en fabrieksverpakking.
– Het product dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling retour gezonden te worden.
– De kosten van terugzending komen voor eigen rekening, behalve bij producten waarbij expliciet gratis retourneren is vermeld (bijvoorbeeld op groot aantal vloerkleden)
– Het retourrecht is uitsluitend van toepassing op bestellingen conform de wet verkoop op afstand, uitgesloten zijn speciale maatwerk opdrachten zoals eetkamerstoelen, fauteuils en barkrukken welke een lange levertijd hebben.

De retourzending is altijd het risico van de verzender. CaveTown is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Bij ontvangst worden de geretourneerde producten gecontroleerd. Als de artikelen op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.

Ruilen
Mocht je een product willen retouren voor een ander artikel dan dien je het in te ruilen product (op eigen kosten) naar ons te retourneren. Vervolgens kun je via onze shop een nieuwe bestelling plaatsen.